У Рівному почне діяти електронна карта пацієнта

Принаймні її запуск вже за місяць-два пообіцяли в управлінні охорони здоров’я Рівнеради

Напередодні на бюджетній комісії розглядалося питання про виділення грошей на закупівлю комп’ютерної техніки. Як відзначає начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів, саме цього не вистачає для запуску електронної системи карток пацієнтів, адже і сервери, і сама програма вже закуплені:

Це буде по всіх поліклініках, по всіх ПМСД і лікарнях міста Рівного. Програма закуплена, вже на кінець березня вона повинна працювати. Нам потрібні комп’ютери.

До того ж, ця система буде підключатися до електронної системи МОЗ, що теж зараз на завершальному етапі впровадження, а також співпрацюватиме із системою, яку розробляють у рамках проекту Світового Банку.

Електронна медична карта пацієнта – це система, що замінить паперові картки, і буде містити реєстраційні дані, результати медичних оглядів, антропометричні виміри, лабораторні обстеження і різноманітні графічні дані (УЗД, рентген і так далі).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень