Жінок Рівного лікуватимуть у відремонтованих кабінетах

Адже закінчують капітальний ремонт жіночої консультації №1

Йдеться про приміщення тієї частини жіночої консультації №1, яку переселили у міський пологовий будинок на вулиці Медичній. Нагадаємо, що раніше медики не хотіли виселятися з будівлі ЦПМСД «Центральний», що на вулиці Драгоманова, 7. Тепер, каже начальник управління охорони здоров’я Віктор Іськів, вони такими змінами задоволені:

Виявилося, що всі задоволені, в тому числі й персонал медичний, який спочатку не хотів переселятися. Тепер побачив, на які робочі місця вони прийдуть. Побачив, що пацієнт, в цьому випадку жінки, тягнуться за лікарем, а не за місцем. 80% пацієнтів вже зараз у нас обирають лікаря, а не заклад. Так показує життя.

Орієнтовно, за словами Віктора Іськіва, ремонт планують повністю завершити за два тижні.

До речі, у звільнені медиками консультації на вулиці Драгоманова кабінети переселять частину педіатрів з поліклініки на вулиці Чорновола. Тут же залишається друга частина жіночої консультації №1. Тож, вважає начальник управління, всім буде зручно користуватися послугами медиків.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень