У Рівному знайшли гроші на світлофор у місці, де авто збивали дітей

Пропозицію міського управління житлово-комунального господарства щодо того, де взяти гроші на встановлення світлофора, на сесії міськради озвучив голова бюджетної комісії Олег Карпяк:

Перекинути із реконструкції з розширення західної частини кладовища Нове по благоустрою зняти 208 тисяч на реконструкцію пішохідного переходу та надати цю суму на реконструкцію пішохідного переходу на вулиці Степана Бандери в районі будинку №56 із влаштуванням зовнішнього освітлення та світлофорного об’єкта. Бюджетна комісія підтримала цю пропозицію.

Депутати цю пропозицію підтримали і внесли відповідну зміну до цьогорічного бюджету.

Нагадаємо, що у вересні тут почали готувати місце до встановлення світлофора. А у липні у цьому місці розмітили пішохідний перехід. Рівняни просили його намалювати тут три роки після того, як у цьому місці авто збили кількох дітей. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень