У Рівному відправили на службу більше сотні новобранців (ФОТО)

Призовна кампанія «Весна 2017» на Рівненщині триває

Сьогодні на Рівненському обласному збірному пункті відбулася урочиста відправка більше 100 молодих юнаків на строкову військову службу у Збройні Сили України та інші військові формування.

Військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріату полковник Валентин Ревко, висловив свої переконання, що служба в армії загартує хлопців.

Зі словами вітання та найкращими побажаннями до новобранців звернувся військовий капелан. Після чого благословив та окропив свяченою водою майбутніх воїнів на новий та непростий етап їхнього життя.  

Всього з Рівненської області планується призвати під час призовної кампанії «Весна - 2017» більше 400 громадян України, які придатні за станом здоров’я до військової служби та не мають права на звільнення або відстрочку від призову, повідомляє прес-служба управління оперативного командування «Захід».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень