У Рівному відкрили сучасне відділення реабілітації після інсультів (ФОТО)

У колишній залізничній лікарні

ФОТО «7 днів»

Напередодні в міській лікарні № 2 (колишня залізнична лікарня) відкрили після реконструкції відділення клінічної неврології та нейрореабілітації. Як повідомляє «7 днів», на оновлення відділення за два роки витратили 3,7 млн грн на умовах співфінансування. 400 тисяч гривень - це власні кошти лікарні, решту виділили з міського бюджету.

ФОТО «7 днів»

ФОТО «7 днів»

Відділення відремонтували, придбали та встановили сучасне обладнання. Тут займатимуться з пацієнтами, які мають неврологічні недуги, зокрема й після інсультів. У відділенні працюють неврологи, реабілітологи, психологи афазіологи (фахівець, який допомагає відновити мовлення після пошкодження головного мозку), кінезітерапевти.
 

ФОТО «7 днів»

В останні роки ми вкладаємо чимало в розвиток медичної сфери, оновлення наших великих медустанов, таких як Центральна міська лікарня, пологовий будинок, міська лікарня №2. В умовах медичної реформи кожен заклад має знайти свою нішу, те чим відрізнятиметься від інших. Тут вже з цим впоралися, у цій сфері міській лікарні №2 немає конкурентів, – зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень