Renault DUSTER – тепер у всіх медиків Рівненщини: скільки на це витратили (ФОТО)

Та хто отримав службові авто

Машини, а їх 34, придбані коштом державної субвенції. Остання спрямована на розвиток медицини в сільській місцевості, інформує обласна державна адміністрація. Нові позашляховики передбачені для роботи сімейних лікарів, які працюватимуть у 34-х новозбудованих сільських амбулаторіях Рівненської області.

- Така подія для нас – справжнє свято. Ви пам’ятаєте, як ми відкривали першу сільську амбулаторію в нашій області на початку весни. Тепер ми вже маємо 18 таких новозбудованих закладів з усіх 34-х запланованих. При цьому 20 амбулаторій мають житло для лікарів. Для абсолютно всіх закладів відразу ж були передбачені автомобілі підвищеної прохідності. Таке авто значно прискорить надання медичної послуги на місці, чим зробить її якіснішою. Тож відсьогодні 34 транспортних засоби поїдуть в громади, — зазначив в.о. голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, який вручив ключі від новеньких Renault DUSTER.

Автівки, вартістю в пів мільйона гривень кожна, використовуватимуть для обслуговування жителів сільської місцевості. Автомобілі Renault Duster є повнопривідними з підвищеною прохідністю, що забезпечить можливість доїзду медиків до найвіддаленіших населених пунктів.

- Ногами багато не находишся. Адже є виклики пацієнтів, що проживають за 5 чи 7 кілометрів від амбулаторії. Звісно, що потрібно ще з собою взяти й аптечку, у якій має бути все для надання невідкладної допомоги. У такі віддалені місця я їздила своїм власним автомобілем. А хто, його не має, той ходить до хворих пішки, — розповіла завідувачка амбулаторії у селі Забороль Вікторія, яка до свого місця роботи поїхала на новенькому Renault DUSTER.

Нова автівка дозволить діставатися до пацієнтів швидше, розповідає Анатолій Гриценко, котрий працює водієм Кухітської амбулаторії Зарічненського району. Завдяки реформі сільської медицини в селі будується нова амбулаторія. Для неї й отримали автомобіль.

На купівлю автівок для Рівненщини з державного бюджету спрямували 17 мільйонів гривень, повідомили у Рівненській ОДА.

Фото – Радіо Трек

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень