У Рівному велосипедисти нарікають на схему руху транспорту

Про це вони розповіли сьогодні на прес-конференції, присвяченій завтрашньому фестивалю з велоспорту «Велодень». Велолюбителі звернули увагу на те, що з кожним роком стає все важче пересуватися по місту, адже на дорогах постійно з’являються затори. Крім того, у Рівному практично немає місць для паркування велосипедів.  Також велосипедисти зачепили тему велодоріжок, які були спроектовані ще минулого року, проте у місті досі не з’явились. Між тим, голова спілки велосипедистів Рівного Юрій Ойцюсь зауважив, що перш ніж ці велодоріжки на вулицях розмістити, потрібно вдосконалити схему руху транспорту:

Тим часом нагадаємо, реєстрація вже на сьомий «Велодень» у Рівному на Майдані Незалежності розпочнеться завтра, у суботу, о 10 годині. Рух транспорту вулицями обласного центру буде перекритий, а велосипедистів супроводжуватиме поліція. Фінішуватимуть велолюбителі біля стадіону «Авангард», де і відбуватиметься фестиваль. Там усі охочі зможуть взяти участь в розважальних конкурсах та отримати цінні призи. Також завтра відбудуться велознамагання і на нещодавно добудованому памп-треці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень