У Рівне повернулись зірки пляжного волейболу

Майбутнім зіркам Олімпіади у Аргентині зробили подарунки

Минулими вихідними рівненські пляжники Катерина Дашевська, Вікторія Лисиця та Владислав Павлюк повернулися з перемогою зі змагань у Харкові, де фактично здобули квиток у фінал першого етапу відбору на Юнацькі Олімпійські Ігри, які відбудуться у Аргентині наступного року.

Сьогодні, 12 липня, у Рівненському міськвиконкомі спортсменів та їхніх тренерів урочисто привітали рідні, друзі та представники міської влади. Так,  заступник міського голови Галина Кульчинська та секретар міськради Сергій Паладійчук вручили спортсменам новенькі планшети.

Спортсмени подякували міським чиновникам, а от їх тренери – поросили про допомогу із місцем для тренування.

Говорить тренер Петро Подгурський:

Потенціал є, потрібні умови, у них є бажаня та самовіддача. Зараз коли відкрилось віділення пляжного овлейуболу у спортшколі - треба розширяти базу. Тобто мати власний майданчик для тренувань.

Зауважимо, що батьки спортсменів говорили про те, що хочуть повернутись на тренувальний майданчик поблизу ринку Дикого. Туди віднедавна пляжних волейболістів не пускають. У зв’язку з цим вони навіть приходили на сесію міської ради.

Заступник міського голови Галина Кульчинська пообіцяла усіляко сприяти відновленню тренувань саме на майданчику на ринку Дикого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень