На Рівненщині відбувся рекордний «Турнір поколінь»

Змагання з волейболу у Шубкові організовують з січня 1986 року

Участь у цьому турнірі беруть лише жителі Шубківської сільської ради. Понад три десятиліття в турнірі змагаються команди, котрі формуються за віковим цензом. Особливий цей турнір ще й тим, що нещодавно він був занесений до Національного Реєстру Рекордів України як найтриваліший аматорський волейбольний турнір. 2017 рік для місцевих жителів розпочався з вже 32-го щорічного змагання між молодістю і досвідом.

Цього року наймолодшому учаснику було лише 10 років. П`ятикласник Маленький Андрій показував дуже впевнену гру проти значно старших товаришів. А найстаршому учаснику виповнилося 70 років. Віктор Павлюк починав участь в турнірі вже у ранзі ветерана і досі, завдяки регулярним заняттям спортом, підтримує хорошу фізичну форму і веде до перемог свою наддосвідчену команду.

Цього року перші два місця посіли команди-учасниці віком до 25 років та до 21 року. В загальному підсумку ветерани (команда 40+) зуміли здобути третє місце. Найкращим гравцем турніру був визнаний Ігор Шевчук з команди ветеранів, котрий продемонстрував, що з віком і накопиченням досвіду можна грати навіть краще, ніж в молоді роки.

По завершенню турніру організатори нагородили його призерів дипломами та медалями, а переможці були відзначені ще й цінними призами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень