Невідомі особи захопили підприємство у Шубкові

Місцеві жителі вважають це рейдерським захопленням

У Шубкові відбулось рейдерське захоплення сільськогосподарського підприємства «Шубківське». Принаймні саме на такому формулюванню наполягають мешканці населеного пункту, що у Рівненському районі, які звернулися у редакцію Радіо Трек. За їхніми даними, невідомі люди з’явился на підприємство,  позбивали замки, виставили свою охорону і вивозять майно, яке перебуває у державній власності. За повімленням шубківців, керують процесом люди, які заволоділи частиною акцій підприємства після його розпаювання.

За коментарем ми звернулися до правоохоронців. Там про ситуацію у Шубкові знають. І кажуть, що отримували звернення від обох конфліктуючих сторін, коментує прес-офіцер Нацполіції Любов Белаш:

Є кілька повідомлень від двох конфліктуючих сторін. На всі повідомлення працівники поліції реагували, виїжджали на місце, проводиться перевірка. Після проведення перевірки, якщо будуть ознаки кримінального правопорушення, відповідно до чинного законодавства буде розпочато досудове розслідування.У всіх інших випадках, де мають місце цивільно правові відносини, також буде роз'яснено заявникам про подальший хід справи.

Правоохоронці ситуацію рейдерським захопленням не називають. За поки наявною у них інформацією, конфлікт трапився через розірвання договору між сторонами. Ми стежитимемо за подіями у Шубкові і надалі.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень