Псевдослідчий виманив у пенсіонерки з Сарн сім тисяч гривень

Жінка перерахувала гроші незнайомцям, бо думала, що «звільняє» сина від відповідальності перед Законом

Обідньої пори 22 грудня на мобільний телефон 63-річної жительки Сарн зателефонував невідомий із прихованого номеру. Представившись поліцейським, чоловік приголомшив звісткою, що син пенсіонерки скоїв ДТП. Аби уникнути йому кримінальної відповідальності, псевдослідчий запропонував пенсіонерці перерахувати йому сім тисяч гривень.

У старенької були відкладені певні кошти, тому вона кинулася «виручати» сина, який мешкає у Київській області. Жінка пішла до найближчого банкомату і вже за кілька хвилин переказала свої заощадження чужинцю: п’ять тисяч гривень на банківський рахунок та ще дві тисячі на мобільний телефон.

В страху жінка не зауважила, що «слідчий» телефонує із прихованого номеру, не називає імені її сина, деталей та місця скоєння правопорушення. Хоча, трапляються й випадки, коли шахраї володіють і конкретною інформацією про своїх жертв та їх родичів. Отямилася вже після того, як гроші були перераховані і шахрай перервав розмову.

Після того пенсіонерка зателефонувала до сина, який сказав, що перебуває вдома і з ним все гаразд. Син вмовив жінку піти до поліції та написати заяву. Ні номеру картки шахрая, ні номеру телефону жінка не пам’ятає, оскільки не записувала, а чеки з банкомату дорогою додому викинула.

За фактом шахрайства правоохоронці проводять досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень