У Рівному скоротили 6 маршрутів

На деяких лишили по одному авто

Йдеться про найменш рентабельні маршрути у місті. Зокрема, № 32, 33, 36, 55, 69 та 70. Про них ми писали тут:

Маршрутки - проти тролейбусів: у Рівному реорганізують сім маршрутів

Саме ці маршрути у Рівному вважають найбільш невигідними, тож і працювати на них перевізники не хочуть. У квітні в міському управлінні транспорту анонсували, що частину з них знімуть, інші ж – просто об’єднають, аби вони не дублювали маршрути один одного і тролейбусів.  

Сьогодні з переліку маршрутів, які вважають найбльш нерентабельними, система Dozor показує лише №43/44 – усіх інших там просто немає. Як пояснив нам начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк, на окремих маршрутах лишили всього по одному авто, а деякі – взагалі зняли:

На деяких маршрутах залишились по одній. До прикладу, на 32-му і 70-му залишились по одній машині, а на 69 – взагалі немає.

 

Залишаються тільки 43-й і 44-й маршрути – ми їх спарили. Депутати, знаючи про цю біду -  низьку рентабельність або збитковість цього маршруту, виділили на цей рік 1 мільйон гривень для дотацій за перевезення пільговиків. Ці два маршрути будуть збережені – єдине тільки, що їх об’єднають.

Як зазначив начальник управління, працюють перевізники (43/44 маршруток – ред.) нормально: практично за рік на їхню роботу ніхто не поскаржився:

Тобто, там порядок є на сьогодні. На маршруті працює 5 машин і ще одна – резервна.  

Нагадаємо, у Рівному формують нову маршрутну мережу. Нині фахівці обстежують пасажиропотоки міста, аби покращити транспортну систему. До кінця цього року з маршрутів планують прибрати іще щонайменше 30-40 одиниць пасажирського транспорту. Їх хочуть замінити електротранспортом.

Крім того, у вересні у Рівному має з'явитися ще один маршрут - №71.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень