У Рівному введуть маршрутку №71

Вона з’єднає вулиці Грушевського та Костромську

За чотири місяці у Рівному планують добудувати дорогу на бульварі Хмельницького. Таким чином місто з’єднає вулиці Грушевського і Костромську.

Поки що на бульварі Хмельницького - ґрунтова дорога. Як тільки там покладуть асфальт, міська влада обіцяє запустити у Рівному новий маршрут - №71.

 

Він з’єднає вулиці Орлова, Буковинську, Богдана Хмельницького, Костромську та автовокзал.

Про це пише «Рівне Вечірнє».

Загалом відрізок бульвару від вулиці Винниченка до Буковинської обійдеться бюджету міста у 10 мільйонів гривень. Половину суми для переможця тендеру - компанії «Будальянс Груп», уже виділили.

Як зазначив фінансовий директор компанії Геннадій Молодий, 1,8 мільйона гривень надали ще торік, тож фахівці уже провели усі підготовчі роботи:

24 квітня на сесії додатково виділили ще 4 мільйони гривень.  Проте цих грошей мало, щоб завершити роботи до кінця літа. Хоча вважаю, що й 10 мільйонів не вистачить і проект потрібно коригувати.

 

До прикладу, проектом заплановано облаштувати освітлення біля приватних будинків на вулиці Буковинській, але ми виявили, що опори там уже майже розсипаються. Їх потрібно замінювати під час будівництва вулиці, адже буде погано, якщо хтось почне бурити новий асфальт, щоб встановити стовпи опісля.

Крім того, за його словами, одна з електроопор стоїть на місці, де запланували покласти дорогу, тож її доведеться прибирати.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень