Чому будівництво дороги на бульварі Хмельницького припинили на чотири місяці (ФОТО)

І чи дороблять асфальт

З початку року підрядник «Будальянс ГРУП» зупинив роботи на бульварі Хмельницького у Рівному, розпочаті торік. Нагадаємо, у листопаді тут зрізали дерева, аби підготувати до асфальтування ділянку від вулиці Винниченка до Буковинської, де була лише занедбана ґрунтова дорога.

Зрізають ліс: на бульварі Хмельницького нарешті зроблять дорогу (ФОТО)

Так торік розпочинали роботи на бульварі Хмельницького. Фото з архіву "Радіо Трек"

Однак поточного року роботи на об’єкті припинили, бо компанія не знала, чи продовжить Рівнерада фінансування, пояснив начальник міського управління капітального будівництва Сергій Кушнір. Але вже наступного тижня фірма має продовжити розпочате, оскільки у квітні депутати передбачили ще чотири мільйони на будівництво бульвару, говорить Сергій Кушнір:

- От на сесії дали фінансування, бо ми не знали, будуть фінансувати цей об’єкт чи не будуть. Роботи цього року ще не проводили. Підрядник ці чотири мільйони відпрацює за місяць-два. Докладе там плитку, доробить роботи з благоустрою дороги. А асфальт, я думаю, вже насамкінець.

Так бульвар виглядав днями

Коли підрядник завершить роботи - теж залежить від фінансування, каже Сергій Кушнір. Нагадаємо, загальна вартість будівництва бульвару з дорогою, велодоріжками і зеленою зоною – 10 мільйонів гривень. З них Рівнерада наразі передбачила шість.

[media=143459] [media=143458]

У результаті бульвар має з’єднати вулиці Грушевського та Костромську.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень