Чиновник з ОДА проїхався до села маршруткою (ФОТО)

Перевіряв новий графік руху

Начальник обласного управління інфраструктури та промисловості Федір Мисюра у середу проїхався маршруткою «Рівне – Садові ділянки», що їде у село Нова Українка.  

- У понеділок разом з мешканцями садових товариств с. Нова Українка ми скоригували графік руху автобусів. Відсьогодні транспорт поїхав у новому режимі. Саме тому особисто відправив перший рейс та проїхався наступним... Загалом враження нормальні, - пише Федір Мисюра на своїй сторінці у Facebook.

Графік руху розробляли разом із пасажирами. Збільшили кількість рейсів, адже цього вимагає, окрім старту дачного сезону, ще й збільшення кількості людей, які проживають у Новій Українці і їздять до Рівного на роботу та возять дітей на навчання, повідомив Федір Мисюра.

- Маршрут «Рівне-Садові ділянки» є досить специфічним через те, що із настанням весни збільшується кількість пасажирів, які мають там ділянки і обслуговує їх велика кількість людей похилого віку. Але останніми роками збільшилася і кількість людей, які там постійно проживають, а працюють у місті, вони їздять на роботу, в лікарню, везуть дітей у школу/садочок. І через те ми завжди зимою зменшуємо кількість рейсів, а весною збільшуємо.

Отже, перший автобус з автовокзалу на Київській вирушає о 5:40. У Рівне з Нової Українки вранці можна потрапити з 6:30. Увечері останній рейс з Рівного о 20:20. З Нової Українки - о 21:10. Збільшили також інтервал руху, бо графік розробляли давно і для водія відводили 25 хвилин на те, щоб доїхати до пункту призначення. Це нереальний час, каже Федір Мисюра, і у такому разі водій мусить поспішати. Тож під загрозою -  безпека пасажирів.  

Інтервали збільшили до години. Вдень - 1:15-1:30, враховуючи час для водія на обід.

На рейсі їздить дві маршрутки.

Була раніше маршрутка до Садових ділянок і з залізничного вокзалу. Вона рухалася через мікрорайон Північний і заїжджала на автовокзал «Чайка». Проте, каже Федір Мисюра, після року роботи перевізник відмовився від збиткового маршруту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень