У Рівному розглянули позов рівненського карикатуриста Юрія Журавля

Він позивається до російської сенаторки Валентини Петренко, яка використала карикатуру рівнянина без його дозволу

Cьогодні відбулось попереднє судове засідання, на якому позивач надав фото- та відеодокази і посилання на інтернет-сторінки, які засвідчують порушення Валентиною Петренко авторського права. Натомість, Юрій Журавель, який, до слова, на розгляд не з’явився, бо захворів на грип, судиться з сенаторкою не через порушення авторського права, а через завдану моральну шкоду. Про це кореспонденту Радіо Трек повідомив патентний повірений і представник Журавля Юрій Трачук. Також він зазначив, що розгляд цієї справи затягнеться:

Нагадаємо, що на початку листопада російська сенаторка Валентина Петренко на прес-конференції показала карикатуру, представивши французьких художників, які сидять у котлі. Цим вона відповіла на карикатуру французького видання «Charlie Hebdo», на якій було зображено російський літак A32, що розбився у Єгипті. Свій шарж сенаторка повністю запозичила у карикатуриста Юрія Журавля. Йдеться про картикатуру 2014-го року, яку він присвятив Віктору Януковичу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень