Бюджет Рівного становить понад 1,5 мільярда гривень

Зведений бюджет Рівного на цей рік перевищує 1,533 мільярда гривень. Його ріст порівняно із минулим роком становить 8,7%.

Між тим, начальник управління бюджету і фінансів Віктор Шульга зазначив, що надходження загального та спеціального фондів Рівного разом майже на 150 мільйонів гривень менші, ніж субвенція з держбюджету:

- У 2016 році надходження доходів загального фонду складе 642, 3 мільйона гривень, доходів спеціального фонду 49,9 мільйона гривень. Крім того, до бюджету міста Рівне передбачено отримати субвенцій по загальному фонду бюджету 740,8 мільйона гривень. З них освітня субвенція 188 мільйонів гривень, медична субвенція - 159,4 мільйона гривень.

Зауважимо, що видатки з бюджету Рівного становлять понад 1,5 мільярда гривень. А через потребу фінансувати пільгові перевезення та заклади профтехосвіти Рівне втратить до 100 мільйонів гривень, повідомив міський голова Володимир Хомко. До слова, саме на 100 мільйонів поповнився минулого року бюджет Рівного через акцизний збір, який з 2015-го почав надходити до міської, а не державної скарбниці.

Нагадаємо, міський голова Рівного запевнив, що пільгові перевезення в Рівному не відмінять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень