У Рівному ремонтують підземку на Данила Галицького (ФОТОФАКТ)

За гроші, які лишилися після ямкового ремонту

Фото з сайту "Рівненські новини".

У Рівному ремонтують підземку на Данила Галицького. Роботи у пішохідному переході міськШЕУ вирішило провести сьогодні. За словами керівника шляхово-експлуатаційного управління Віктора Климука, це невеличкий ремонт сходів, гроші на який лишилися з ремонту доріг, говорить Віктор Климук:

У нас залишилися гроші з поточного ремонту Данила Галицького, ми там проводили ямковий ремонт. Невелика сума була – тисяч 12-15. Ми вирішили відремонтувати пішохідну зону в переході. Усього-на-всього виправити той пошкоджений майданчик, який там на сходах.

Фото з сайту "Рівненські новини".

Водночас, за словами Климука, є готовий проєкт капітального ремонту переходу на Данила Галицького. Поки його на сесії міськради не розглядали. Не ремонтуватимуть поки що й підземний перехід на Ювілейному. Працівники ШЕУ поки лише прибрали там, утім щодо повного ремонту підземки на Соборній питання не підіймалося.

Фото з сайту "Рівненські новини".

Окрім того, Віктор Климук сказав, що ремонт тротуару біля будівлі Укрпошти в центрі Рівного мають закінчити до Дня Незалежності. До цього часу збираються завершити ремонти усіх пішохідних зон у Рівному.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень