У Рівному псевдоХОМКО підписував петиції

Тепер процедуру збору підписів ускладнять

Міський голова з’ясував, що петиції у Рівному часто фальсифікують. Через це процедуру збору підписів ускладнять. Міський голова Володимир Хомко з’ясував, що частина звернень сфальсифікована. Невідомі використовували їх як інструмент для вирішення власних проблем. Так, один із них, назвавшись мером, підтримав чотири таких ініціативи, говорить Володимир Хомко:

Одна петиція здивувала мене тим, що її підписав ніби я. Коли почали перевіряти, то я, виявляється, підписав чотири петиції. Погодьтеся, це абсурд – підписувати самому собі петицію до себе. Але хтось робить це навмисно. 

 

Тому я дав доручення юристам міськвиконкому вдосконалити механізм збору підписів під петиціями, щоб люди не могли зловживати прізвищами один одного або не дописувати прізвища тих людей, яких не існує або немає у місті Рівному.

Петиції, які начебто підписували вигадані люди і які вже набрали необхідну кількість голосів, він ігноруватиме.

Крім того, міський голова нагадав, що у Рівному спаплюжили і процедуру громадського бюджету, і громадських слухань. Так, торік виборців на голосування привозили цілими автобусами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень