Наші в Ізраїлі: рівненська делегація готується до міжнародної конференції (ФОТО)

Захід запланований на завтра

Начальник управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівного Сергій Гемберг розповів про візит рівненської делегації до Ізраїлю.

Про те, що міський голова полетів до Ізраїлю, ми писали тут.

Ось що Гемберг написав на своїй сторінці у Фейсбук:

Наша делегація на чолі з міським головою Рівного Khomko Volodymyr бере участь у масштабній міжнародній конференції MUNI EXPO в Тель-Авів. Вона присвячена розумним міським інноваціям і «містам» (smart city), у якій візьмуть участь понад 130 компаній, що займаються технологічними розробками з Ізраїлю та інших країн світу.

Також Ізраїльсько-український муніципальний саміт пройде в рамках MUNI WORLD 2019, яка є майданчиком для розвитку інновацій, підприємництва та ділових контактів. У Саміті візьмуть участь Голова Асоціації міст України, Київський міський голова Віталій Кличко, Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан, а також міські голови та представники місцевого самоврядування 11 українських міст.

З ізраїльської сторони учасниками заходу стануть мери ізраїльських міст-побратимів, представники уряду, дипломатичного корпусу та бізнесу.

В рамках конференції відбудуться дискусійні панелі за участю міністрів, членів парламенту, представників армії та інших структур безпеки Ізраїлю, керівників органів місцевого самоврядування, представників економічних кіл Ізраїлю, працівників науково-освітньої сфери, представників ЗМІ, а також сотень мерів міст і глав муніципальних адміністрацій багатьох міст світу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень