У Рівному представили нового керівника ОК «Захід»

Ним став генерал-майор Олександр Павлюк

Він змінив на цій посаді теперішнього заступника командувача Сухопутних військ з бойової підготовки генерал-лейтенанта Ігоря Довганя.

Генерал-майор Павлюк пройшов всі сходинки військової служби на командирських посадах від командира взводу до командувача військ оперативного командування «Захід».

З перших днів російської агресії бере участь у бойових діях. Будучи командиром 24 окремої механізованої бригади успішно виконував бойові завдання та продемонстрував свої найкращі командирські якості. Особовий склад бригади першим став на захист територіальної цілісності та незалежності держави.

Під його керівництвом особовий склад 24 Залізної бригади звільняв населені пункти Ямпіль, Лисичансь, Сєверодонецьк, Сіверськ, Закотне, Слав’янськ.

За сумлінну та бездоганну службу нагороджений орденами Богдана Хмельницького III та II ступенів, Державними відзнаками Міністра оброни України «Вогнепальна зброя» та «Знак пошани», Почесною грамотою Кабінету Міністрів України «За військову доблесть».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень