Танкісти ОК «Захід» кращі в Сухопутних військах Збройних Сил України

Напередодні 25 річниці Незалежності України, на Чернігівщині завершився другий етап конкурсу на кращий танковий взвод Збройних Сил України.

Впродовж 5 днів на полігоні окремої танкової бригади, що входить до складу військ оперативного командування «Північ», кращі танкісти всіх оперативних командувань Сухопутних військ Збройних Сил України демонстрували свої професіоналізм та навички в кількох номінаціях: літній військовий біатлон, снайперська стрільба з танків, подолання перешкод з фланговою стрільбою, стрільба на великі відстані та «танкова карусель».

Боротьба була запеклою, та завершилася переконливою перемогою танкістів 14 бригади, яка входить до складу військ оперативного командування «Захід».

Друге місце посіли господарі турніру, третє -  військові танкової бригади ОК «Схід».

Взвод-переможець отримав грамоти за зайняті перші місця в окремих номінаціях: «Танкова карусель» та «Рух з перешкодами та фланговою стрільбою», грошовий сертифікат номіналом 27 тисяч гривень, перехідний  приз - металеву модель танка, медалі «За службу» та цінні подарунки від командувача Сухопутних військ Збройних Сил України.

Втім, уже незабаром танкістам доведеться захищати честь найкращого танкового взводу Сухопутних військ на третьому етапі змагань – серед всіх видів військ Збройних Сил України.

Повідомляє прес-служба 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень