На Рівненщині розпочалася «Літня гроза-2016»

У військах оперативного командування «Захід», відповідно до рішення начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, розпочалися заходи щодо проведення навчальних зборів з військовими частинами та підрозділами територіальної оборони в ході комплексного командно-штабного навчання з практичними діями військ «Літня гроза-2016».

За повідомленням прес-служби ОК "Захід", метою проведення зборів є вдосконалення навиків командирів усіх рівнів з організації охорони та оборони важливих об’єктів та комунікацій, дії підрозділів в ході нападу на об’єкти, блокування та знищення ДРГ, інших незаконно створених збройних формувань. Вдосконалення злагодженості дій підрозділів загонів оборони в ході виконання поставлених завдань.

Під час проведення навчальних зборів буде здійснено практичний призов військовозобов’язаних, формування підрозділів та їх індивідуальна підготовка. В подальшому будуть проведені бойове злагодження військових частин, підрозділів територіальної оборони та перевірка їх готовності до виконання завдань територіальної оборони та ведення бойових дій.

По закінченню навчальних зборів будуть проведені розрахунки з військовозобов’язаними, які призивалися на навчальні збори, та відправка їх до місця проживання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень