За підтримки Microsoft улітку на Рівненщині працюватимуть мовні табори

Вони діятимуть на базі 362 навчальних закладів області

Цьогоріч на Рівненщині літні мовні табори діятимуть на базі 362 навчальних закладів.

Передбачається, що в них навчатимуться понад 12 тисяч учнів. А це вдвічі більше, аніж торік, передає прес-служба Рівненської облдержадміністрації.

Чотири навчальні заклади стануть майданчиками для проведення пришкільних таборів нового покоління – з поглибленим вивченням англійської мови.  Це – Володимирецький колегіум, Квасилівський НВК, Костопільська школа №6 та Тучинська школа. Усі вони взяли участь в проекті «GoGlobal camps» та отримали статус «GoCamp!».

Проект присвячений Року англійської мови і реалізовується Громадською організацією GoGlobal разом з Міносвіти, компанією Microsoft та партнерами.

Загалом, проведення літніх мовних таборів було започатковано у 2015 році. Торік 216 загальноосвітніх навчальних закладах області провели табори з англійської, німецької, французької та польської мов, де різними формами роботи було охоплено понад 6 тисяч учнів. Під час інтерактивних занять, інтелектуальних ігор, розваг, екскурсій та творчих завдань діти спілкувалися із однолітками, вчителями та волонтерами іноземною мовою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень