В ОК «Захід» нагородили учасників «Літньої грози»

Оперативне командування «Захід» відзначило подяками учасників військової операції «Літня гроза»

Всього на нагородження було запрошено 20 осіб. Це і активісти різних організацій, і журналісти, і просто цивільні, що допомагали військовим в ході виконання операції. Щоправда, на урочисту частину з’явилося лише 6 людей. Військові пов’язують цей факт з тим, що багатьом жителям північних районів області просто складно діставатися.

Як розповідає начальник відділу цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» Андрій Рисюк, під час виконання  операції «Літня гроза» в кожному місті була створена оперативна група, яка зустрічала військових. Проте, одного разу довелося людей обманювати – колона прибула у інше від запланованого місце. Проте, як заявляє військовокомандувач, так було необхідно.

Загалом, як відзначають в ОК «Захід», операція пройшла успішно. Як відзначає Андрій Рисюк, такі операції сприяють не лише покращенню підготовки збройних сил, а й популяризують армію серед молодого чоловічого населення:

Існує така проблема, що молодь уникає служити. Фундаментом для такого наслідування є батьки. Якщо збройні сили та держава хочуть набрати, то те, що відбувається в інституті сім’ї та суспільстві, навпаки - не покращують ситуацію. Чоловік повинен бути загартований в чоловічому колективі, і тільки після того, як він буде загартований, він може бути надійним батьком та захисником, надійним творцем як сім’ї так і держави.

Також ОК «Захід» власним коштом відкрили два класи, спрямованих на довоєнну підготовку. Туди військові подарували інформаційні плакати та диски.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень