Шахраї ошукали рекордну кількість рівнян

Впродовж доби, що минула, аферисти ошукали вісім мешканців Рівненщини. За допомогою обману шахраї поповнили свої кишені на понад 21 тисячу гривень. Докладніше про схеми,  за якими «працювали» зловмисники, говорить прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

– 55-річна рівнянка за «інструкцією» в телефонному режимі псевдопрацівникабанку позбулася з карткового рахунку понад 10 тисяч гривень. Таким же чином 46-річний  житель обласного центру збагатив шахраїв на майже шість тисяч гривень. А у випадку 46-річного жителя села Корнин Рівненського району зловмисники поповнили свої кишені на півтори тисячі гривень під приводом доставки придбаного товару. За подібним алгоритмом аферисти ошукали й решту потерпілих.

За усіма повідомленнями правоохоронці відкрили кримінальні провадження про шахрайство.

Додамо, що  всього за півроку до поліції Рівненщини надійшло 926 повідомлень про шахрайство. Тож правоохоронці вкотре застерігають мешканців області не довіряти незнайомим людям і одразу повідомляти до поліції про підозрілих осіб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень