Лише за добу через інтернет-аферистів постраждали п’ятеро рівнян

Минулої доби їх ошукали майже на 75 тисяч гривень

Постраждала і мешканка Одещини.
30-річна жителька Одеської області через представництво лізингової компанії у Рівному вирішила придбати автомобіль. Приїхала за легковиком до обласного центру, здійснивши авансовий платіж у сумі 56 тисяч гривень. Та телефони представників фірми виявилися поза зоною досяжності. Не знайшла вона їх і за вказаною адресою.
Інші четверо жителів області потрапили у тенета шахраїв на одному й тому ж популярному сайті оголошень. Один перерахував 550 гривень завдатку за оренду квартири, інший — за дві з половиною тисячі гривень мав придбати металошукач, дубенчанин перерахував гроші на гідропідсилювач до авто за понад вісім тисяч гривень, а житель Рокитного перерахував дві тисячі гривень авансу за майбутній автомобіль «ЗІЛ». В усіх випадках після отримання коштів, продавці на зв’язок уже не виходили.
А ось 84-річна костопільчанка позбулася п’яти тисяч гривень, які віддала аферистам за уникнення відповідальності одним з її родичів.

За усіма фактами шахрайств відкриті кримінальні провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень