У Рівному представлять карту України для сліпих

Презентують тактильну мапу в обласній бібліотеці

Захід відбудеться 13-го жовтня о 10:00 у Рівненській обласній науковій універсальній бібліотеці за адресою: пл. Короленка, 6, актова зала (2 поверх). Його приурочили до Міжнародного дня «Білої тростини», який відзначають 15 жовтня.

Рельєфно-графічна карта України допоможе дітям і дорослим з порушеннями зору сформувати уявлення про Україну, її територію, адміністративний поділ, розташування відносно сусідніх кран, дізнатися, де розташовані обласні центри, області, моря тощо.

Унікальна карта буде корисною вчителям, учням, викладачам та студентам з порушеннями зору, адже допоможе унаочнити навчальний процес, що сприятиме підвищенню якості освіти людей з порушеннями зору в Україні, їх успішній реалізації у професійній та повсякденній діяльності.

У процесі розробки дизайну та виготовлення карти враховано вимоги універсального дизайну та дотримано міжнародних стандартів тифлографіки.

Карти будуть безкоштовно розповсюджуватися в школах, де навчаються діти з порушеннями зору, зокрема у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень