Міністра Авакова у Рівному не дочекалися

Арсен Аваков так і не приїхав до Рівного на представлення реформованої патрульної служби

Нагадаємо, з 9-ї ранку біля Міського будинку культури зібралося кілька сотень претендентів на службу у новій поліції. На представлення реформованої патрульної служби до Рівного мав приїхати міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, однак так і не приїхав. Можливо, через пікет «правих» та УНСОвців, які прийшли нагадати міністру про вбивство Олександра Музичка.

Пікетувальники, що перекрили вхід до Будинку культури, принесли з собою лоток яєць.

Між тим, до Рівного приїхали львівські поліцейські та керівник київської патрульної поліції Олександр Фасевич. Останній повідомив, що у Рівному до патрульної служби наберуть 200 людей та створять 21 патрульний наряд. Додав також, що поліцейські працюватимуть по 12-14 годин на добу.

Додамо, що на своїй сторінці у Фейсбук міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав, що лише за один день було прийнято 1029 заявок від охочих служити у лавах нової патрульної поліції. Набір триватиме до 27 жовтня.

«В первый же день на 200 набираемых патрульных – 1029 заявок! Неплохо», – написав міністр.

Читайте також: "У Рівному розпочався набір до поліції".

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень