У Рівному нагородили освітян, які брали участь в АТО

Приурочений цей захід до Дня працівника освіти

Сьогодні в обласному драмтеатрі відбулось урочисте нагородження відзнаками близько 60-ти працівників освіти з області, які брали участь в антитерористичній операції на сході країни, розповідає начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА, Григорій Таргонський:

– Хто, якщо не ми, освітяни, подякуємо нашим колегам, які на сьогоднішній день зберегли над нашою державою мирне небо. Щоб наші діти могли в мирних умовах навчатися. Тому, користуючись нагодою, хочемо вивести їх на головну сцену області та симвлічно відзначити подяками управління освіти, працівників профспілки нашої області. І невеликі грошові винагороди від профспілки вони отримають.

Між тим, відповіддю на питання: «Чи цінним є досвід АТО для викладача та його студентів?» із кореспондентом Радіо Трек поділився викладач з Рівного, який впродовж двох місяців перебував на сході України,  доцент кафедри біології, Ростислав Шикула:

– Студенти постійно розпитують, і важливо, щоб вони отримували інформацію з перших уст. Вони вирішують, як їм далі жити, як говорити з близькими. Направляти їх туди чи відмовляти від АТО. Я займаюся патріотичним вихованням молоді, я повинен був це все робити. Тому для мене це була велика честь - потрапити туди. Побачити все своїми очима, прийняти дії в цьому. Я випустив відео-матеріал для студентів, які навчаються по ньому. І вони бачать, що я, принаймні, виконую свою роль як чоловік теж, не просто як викладач.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень