Жінок-педагогів на Рівненщині у 4 рази більше, ніж чоловіків

На Рівненщині працюють близько 27,5 тисяч педагогічних працівників із середньою зарплатою 3 500 гривень

Найближчої неділі педагоги України відзначатимуть своє професійне свято. Але урочистості з цієї нагоди відбуваються уже сьогодні. Тому напередодні обласне управління освіти підготувало статистику.

Згідно з нею, всього на Рівненщині налічується близько 27,5 тисяч педагогічних працівників. Це працівники дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів. Серед них 81 % жінок і лише 19 % - чоловіки.

Середній вік вчителя загальноосвітнього навчального закладу на Рівненщині становить 41 рік, проте майже 17 % педагогів – люди пенсійного віку. А середня зарплата на ставку вчителя нині сягає 3 500 гривень.

Також на сьогодні всі загальноосвітні навчальні заклади педагогічними працівниками забезпечені. Проте в окремих сільських школах північних районів області до викладання деяких предметів – математики, фізики та інформатики, були залучені студенти педагогічного вишу Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень