У Рівному страйкуватимуть аграрії

У такий спосіб фермери та сільгоспвиробники хочуть висловити своє невдоволення змінами у податковому законодавстві в 2016 році

На думку аграріїв, оприлюднений проект ЗУ “Про створення конкурентних умов в оподаткуванні та стимулювання економічної діяльності в Україні” відміняє усі пільги для сільгоспвиробників.

Вже цього четверга сільгоспвиробники краю приїдуть до Рівного, щоб виступити проти скасування спецрежиму ПДВ для всіх суб’єктів господарювання в агро-промисловому комплексі, скасування пільг з неоподаткування будівель і споруд сільськогосподарських виробників та відсутністю можливості застосування спрощеної системи оподаткування (група “C”) лише для підприємств, у яких річний обсяг  доходу за попередній рік не перевищує 2 млн грн.

Аграрії Рівненщини підтримують звернення до Президента України Петра Порошенка, голови Верховної ради Володимира Гройсмана та прем'єр-міністра Арсенія Яценюка щодо доопрацювання цього законопроекту, оскільки затвердження проекту в нинішній редакції означатиме крах агропромислового комплексу України та може спричинити потужні масові акції протесту з боку фермерів і селян.

Сільгоспвиробники переконані, що такими діями уряд намагається “придушити” сільськогосподарського виробника і виступають проти того, щоб у проекті Державного бюджету України на 2016 рік були відсутні будь-які елементи державної підтримки агро-промислового комплексу. Наголошують, що скасування спецрежиму ПДВ для сільськогосподарських товаровиробників з 1 січня 2016 року є згубним, з точки зору забезпечення продовольчої безпеки України.

Акція протесту запланована на 12 годину 10 грудня 2015 року. Збір під стінами Рівненської обласної державної адмінстрації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень