Протест батьків у Рокитному продовжується

Нагадаємо, рокитнівчани не пускають своїх дітей до школи через те, що навчання у ній проходить у дві зміни

Через навчання в другу зміну дітям доводиться повертатися додому пізно ввечері. За словами представника батьківського комітету навчального закладу Тетяни Гончар, місцева влада залякує вчителів школи, мовляв, якщо діти не почнуть ходити на навчання – їм загрожує звільнення:

Адміністрація Рокитного починає залякувати дирекцію школи і вчителів, щоб закликали дітей іти до школи, а ні – то «полетять» вони (працівники школи,-ред.) з роботи. Ми не кажем, щоб зробили фундамент. Ми кажем, щоб просто перерахували кошти на дану забудівлю, щоб вони були закладені в бюджет.

Днями, з цим питанням представники батьківського комітету приїжджали у Рівне на зустріч з очільником обласного управління освіти Григорієм Таргонським. Він каже, що найближчим часом будівництво розпочати не вдасться, бо не готовий проект. На це жителі Рокитного кажуть, що влітку очільник освітянського управління обіцяв розпочати будівництво, а до кінця року – звести фундамент. Тож селяни вважають, що обіцянку чиновники не виконали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень