Кабмін привітав рівненських аграріїв

З нагоди професійного свята

Напередодні професійного свята аграрії Рівненщини отримали нагороди від столичної та місцевої влади. Так, урядові відзнаки одержали 10 сільгоспвиробників області. Їх урочисто вручила заступник начальник управління внутрішнього аудиту Мінагрополітики України Лілія Стиренко.

У тому числі нагороди отримали рівненські агрономи. Зокрема, Грамотою Кабінету Міністрів України відзначили Миколу Лазарчука, який працює на приватному сільськогосподарському підприємстві «Шпанівське», що у Рівненському районі. А Подяку Прем’єр-міністра України отримав Микола Дем’янович. Він трудиться у ТОВ «Волинь Край» на Дубенщині.    

В свою чергу до привітань долучився і перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Юрій Приварський. З нагоди професійного свята він побажав сільгоспвиробникам хороших врожаїв та відзначив грамотами ОДА вісьмох працівників цієї галузі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень