Підприємці Рівненщини можуть скаржитися у Раду бізнес-омбудсмена

Звернутися до Ради можна он-лайн

Напередодні у Рівному з робочим візитом перебував бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета.

Він приїхав у нашу область, аби допомогти бізнесменам Рівненщини вирішити проблемні питання та розповісти про можливості залучення інвесторів у наш регіон.

У Рівному з бізнес-омбудсменом зустрілися 35 підприємців. Найбільше їх цікавили питання адміністрування податків, підключення підприємств до електромережі, ведення статистики, а також питання, пов’язані із зоною АТО та повернення ПДВ.

Окрім того, Альгірдас Шемета зазначив, що Україна, у тому числі й Рівненська область, є сприятливою для міжнародних інвестицій, однак залишається чимало перешкод для ведення бізнесу, зокрема - війна.

Додамо, що Рада бізнес-омбудсменів фінансується Євросоюзом  і покликана допомагати українським бізнесменам та іноземним інвесторам. Вона працює в Україні вже п’ять місяців. І за цей період бізнес-омбудсмен отримав 483 скарги від українських бізнесменів, з них майже 100 вже вирішили.

Також завдяки діяльності Альгірдаса Шемети підприємцям вдалося повернули 151 мільйон гривень.

Поскаржитися можна он-лайн. Для цього на веб-сайті Ради бізнес-омбудсмена потрібно зайти у рубрику «Подати скаргу».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень