У Рівному вибори контролюватимуть 240 поліцейських

Вони охоронятимуть виборчі дільниці

Цієї неділі, у день виборів, буде задіяно 240 працівників поліції для охорони виборчих дільниць.

За словами заступника начальника поліції рівненського відділу Юрія Зімки, під час виборчого процесу поліцейські будуть працювати в тому ж режимі, що і в попередньому турі:

- Поліція здійснює охорону громадського порядку під час виборчого процесу. Буде забезпечувати всі ті самі необхідні дії, які були і у функціях міліції. Майже по охороні громадського порядку нічого не змінилося.

Також правоохоронець додав, що під час минулого туру всього в області було зафіксовано 9 кримінальних правопорушень, 3 із них у Рівному.

Серед них й інцидент, який трапився із кандидаткою у депутати до міської ради Анною Івановою. Нагадаємо, її у власній оселі облили кислотою. За словами Юрія Зімки, поліція обіцяє знайти зловмисника до кінця року.

Ми ж додамо, що виборчі дільниці у неділю відчиняться о 8-й і працюватимуть до 20-ї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень