Рівняни вимагають припинення будівництва

Сьогодні на акцію протесту вийшли два десятки мешканців будинку на вулиці Дворецькій, 48

Люди не раз приходили на сесію міськради з вимогою не допустити будівництва третьої черги багатоповерхівки на дитячому майданчику новобудови. На останньому засіданні депутати міської ради ухвалили рішення скасувати документи, що дозволяли це будівництво.

Проте, роботи ведуться і надалі.

Невдоволені мешканці багатоповерхівки перед акцією протесту зверталися до керівника Державної Архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області Ігоря Мічуди. Він, зокрема, повідомив про неможливість зупинити будівництво, у зв’язку із відсутністю документального підтвердження про скасування виданих містобудівних умов архітектурою міста.

Цю інформацію пан Мічуда підтвердив і Радіо Трек

 

Є законодавча база. Згідно з законодавчою базою їм (забудовникам,-ред.) видані місцебудівні умови-обмеження на виконання будь-яких будівельних робіт. Коли ці люди були в мене, я їм відразу сказав, що єдиний їхній шлях - це не кричати і вирішувати, а сходити в суд і відмінити ці місцебудівні умови-обмеження через суд. Тоді вони мають законну силу.

Між тим, сьогодні до протестувальників приїжджала міліція. Люди пообіцяли викликати правоохоронців щоразу, як бачитимуть, що будівництво, на яке міськрада наклала мораторій, продовжується.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень