На Рівненщині перенесли суд щодо «аморальної» виховательки

Вона вважає, що протилежна сторона спеціально затягує розгляд справи

Йдеться про суд щодо поновлення на роботі виховательки з села Бугаївка Радивилівського району Віти Черешньовської. Нагадаємо, що її завідувач дитсадка звільнила з роботи за "аморальну" поведінку. Бо жінка виставила у соцмережу свої фото з відпочинку у купальнику.

Про перенесення суду Віта Черешньовська повідомила у  Фейсбук:

Віта Черешньовська 20 год · Привіт! Щодо суду, хто що думає...? Скажу так - його знову перенесли. А причина - неявка відповідачів, тобто ні Музика, ні Бернадський, ані навіть сільська рада не з'явилися.

 

Чи засмутилась я? Ні, я цього очікувала. Їхні кроки повторюються. Я так розумію, в них є певний план з відтягування часу, та і нехай. Що не робиться, все на краще. 

 

Всім гарного вечора.

Як повідомила Радіо Трек Віта Черешньовська, наступне судове засідання відбудеться 28 листопада о 12 годині у Радивилівському районному суді.

До речі, Віта Черешньовська вже виграла Апеляційний суд щодо свого першого звільнення з роботи теж за "аморальну" поведінку. 

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень