Про лелек, Клеопатру й нормальність: нове у справі виховательки з Рівненщини, звільненої за фото у соцмережах (ВІДЕО)

До боротьби з нею підключився сільський голова

Сільський голова у Бугаївці Радивилівського району Валентин Кресалюк у своїй газеті написав про "аморальність" звільненої виховательки Віти Черешньовської. Він, як і завідувачка дитсадка Лариса Музика, вважає фото з відпочинку Віти дуже відвертими:

Для мене це неприпустимо. Я би цього не зробив. Повинен обмежити себе завдяки тому, що це виховтель повинен показувати приклад майбутнім поколінням. Бо як для майбутнього покоління піде, що це норма, то що буде далі через 10 років? Можливо, там будуть ходити вже без нічого?

Завідувачка дитсадка Лариса Музика, яка звільнила молоду виховательку за її фото, де вона в купальнику і цілується зі своїм чоловіком, каже:

Тоді ми не будемо дітям тепер розповідати, що лелека дітей приніс. Правильно? Погодьтеся зі мною. Лелека не приніс, тому що вони бачать оце. Це інтим вже.

І, звертаючись до журналістки ТСН, додає:

Ну що таке соцмережі? Ну давайте будемо з вами брати вище. Навіщо падати тій Україні на дно? Не йдеться про купальник на пляжі. А йдеться про поведінку цієї особи. А, то це нормально? То давайте й вашого оператора, підем зараз на пляж і я буду його цілувати. Це ненормально. 

На аргумент, що вихователька цілується не будь з ким, а зі своїм чоловіком, Лариса Музика заявляє:

Ну-то давайте я свого чоловіка візьму. Ми підемо, роздягнемося і будемо цілуватися, а люди кругом ходять.

Журналіст вказує, що вихователька на пляжі, а це зона відпочинку, а не робота. На що Лариса Музика зауважує:

Там ніде не написано, що треба цілуватися. Відпочивати - значить відпочивати. Прийшли, покупалися, відпочили. Там палаточку якусь розгорнули. З дітками поїли. Ось так люди нормальні відпочивають. Ніхто там ні на кого не скаче і не їздить по пляжу. 

До речі, у завідувачки у Фесйбук теж була сторінка під іменем "Клеопатра Філопатор". Вона її вже видалила. Каже, що через погрози. І пояснює, чому назвала себе на честь єгипетської цариці:

А чому Леся Українка брала псевдоніми? Чесно скажу, після того, як ви висвітлили мою сторінку, я її зразу видалила. Тому що я - звичайна нормальна людина.

А чому Клеопатра Філопатор? Бо треба щоб прізвище було і ім'я. А що я напишу? Пташка Пташківна? 

Більше подробиць - у сюжеті ТСН:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень