Біля Клесова поранили головного патрульного Рівненщини Мерчука та його заступників

Протест переріс у сутички

Близько двохсот осіб у балаклавах перекрили сьогодні, 15 червня, міжнародну трасу у Сарненському районі поблизу повороту на Клесів.

Зі слів протестувальників, вони - жителі Клесова і навколишніх сіл. Ці люди вимагали звільнення керівника Сарненського райвідділу поліції Сергія Смаглюка та керівника управління захисту економіки в Рівненській області В'ячеслава Єфтенія.

Як повідомив у коментарі журналістам UA: Рівне командир батальйону управління патрульної поліції області Андрій Ліснічук,

під час перемовин один з учасників акції вибив з рук поліцейського боді-камеру. Правоохоронці вирішили його затримати. Коли розпочалося затримання, почали втручатися інші учасники акції, стали кидати каміння, палки, пляшки з водою. Прибуло підкріплення поліцейських.

У результаті протистояння шестеро правоохоронців отримали травми. Про це "Радіо ТРЕК" повідомив Андрій Крутень, заступник начальника головного управління поліції:

Серед постраждалих - начальник УПП Рівненщини Сергій Мерчук та його заступник Андріан Горбачевський. Протестувальники пошкодили два службових автомобіля, а також автомобілі, які чекали на відновлення руху.

Зараз рух відновлено. 

Учасники акції залишили місце події, там працює слідчо-оперативна група.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень