У Рівному оголосили конкурс перевізників: на яких маршрутах будуть зміни

Таких – понад 10

Фото ілюстративне

Пропозиції уже почали приймати в міському управлінні транспорту і зв’язку. Подаватися на конкурс можуть як приватні підприємці, так і фірми-перевізники.

Днями оголосили про 9 лотів, каже начальник управління Володимир Пилипчук:

Серед цих лотів, кожен з яких включає по кілька маршрутів, є й автобус №1. А взагалі там різні маршрути і загалом це близько 30 маршрутних таксі (саме транспортних засобів – ред.).

Згідно з документами, які оприлюднені на сайті міської ради, йдеться про маршрути №№ 30, 35, 37, 42, 43, 47, 49, 51, 53, 58, 61 та 67.

Зазвичай в один лот включають по кілька маршрутів: «хороші» та «погані». Тобто кожен перевізник має отримати рентабельні і не дуже маршрути, аби була здорова конкуренція.

Начальник міського управління траснпорту і зв'язку Володимир Пилипчук

Ми ставимо чимало вимог до перевізників. Це, зокрема, оновлення транспортного складу, вигляд маршруток і їх технічний стан, кількість авто, наявність резервного автомобіля тощо.

Дотримання усіх цих вимог перевірятимуть під час спеціального огляду. Зараз перевізники тільки надають свої пропозиції – конверти. А вже після їх відкриття управління транспорту спільно з Укртрансбезпекою і поліцією проводитимуть огляд транспортних засобів.

І лише після цього засідатиме комісія, яка й визначатиме переможця, наголосив очільник управління:

Контракти укладатимуться на 3 роки, але якщо маршрутки не відповідатимуть вимогам на усі 100%, то можемо зробити на рік.

Результати конкурсу оголосять за місяць – у 20-х числах березня.

Між тим, щодня на рейси у Рівному виїжджають 280 маршруток і 5 автобусів, які обслуговують маршрут №1.

Згодом їх кількість мають зменшити. Найімовірніше, найближчим часом з вулиць міста зникнуть до десятка транспортних засобів, які обслуговують певні маршрути. Однак точної цифри, як і того, які саме маршрути залишаться з меншою кількістю машин, поки немає.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень