Водій 58-ї – не п’яний, тож у поліції Рівного претензій до нього немає

Пасажири відмовилися свідчити про порушення ним ПДР

Інцидент стався сьогодні на вул. Соборній – у районі органної зали.

Пасажири маршрутки №58 зупинили водія і відібрали у нього ключі, бо запідозрили, що той – п’яний.

Причиною такої підозри став розворот керманича через подвійну суцільну смугу у центрі міста і неспроможність керманича пояснити свій вчинок. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила рівнянка Надія Грушецька, яка їхала у цій маршрутці.

На місце події пасажири викликали поліцейських і власника маршруту. Що було далі, нам розповіла речниця патрульної поліції області Наталія Воєвода:

За вказаною адресою патрульні виявили транспортний засіб, біля якого знаходився його власник, водій і пасажири, які були незадоволені послугами перевізника.

 

Після спілкування з обома сторонами конфлікту і перевірки документів, патрульні встановили, що власник вже неодноразово робив зауваження цьому водію. З його слів, той часто порушував маршрут та інші норми перевезення. Однак сторони вирішили розібратися самостійно – без втручання поліції.

 

Ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння у водія не виявили. Крім того, не було підстав і для складання адмінпротоколу – свідки відмовилися від давання пояснень.

Незабаром стало відомо, що водія відразу звільнили.

Причини його дивної поведінки ще з'ясовують, додав начальник міського управління транспорту та зв'язку Володимир Пилипчук.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень