У Рівному об`єдналися навколо Яроша

У Рівному створили обласний комітет національної дії. Організації, що називають себе представниками українських патріотичних середовищ, об‘єдналися навколо політсили Дмитра Яроша. Кажуть, головна мета – об`єднати людей, аби творити реформи в різних структурах управління. До складу комітету увійшли рівненські фермери, Спілка офіцерів України, представники Просвіти, Студради РДГУ. До президії комітету увійшли нардеп 5-ти скликань Тарас Стецьків, голова спілки офіцерів України Олександр Скіпальський та «кіборг» Андрій Шараскін з позивним «Богема». Всі вони сьогодні приїхали до Рівного. Зокрема, Андрій Шараскін повідомив, що завданням комітету є виявлення лідерів, які будуть впроваджувати зміни на місцях:

Що таке комітет національної дії. Це робочий орган у якого є ряд завдань, одне з основних, - це пошук дієвих середовищ які ведуть свою вузьконаправлену роботу. Робота з мовою, освітою, культурою, екологією, економікою, оборони, житлово-комунальний сектор. Це всі ці напрями, які в нас є. Нам їх треба збирати. Але кожен має займатись своєю роботою.

Зауважимо, що в подальшому у комітеті планують створювати такі об`єднання і у районах Рівненщини, щоб люди на місцях впроваджували зміни у різноманітних сферах життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень