На Зарічненщині відкриватимуть поліцейську станцію 

У цьому запевнив заступник начальника поліції Рівненщини Валерій Самчук учора, 21 жовтня, голів сільських, селищних рад та керівників підприємств, установ, організацій

Зустріч відбулася у приміщенні Зарічненської районної ради спільно з головою райдержадміністрації Анатолієм Смаглюком та заступником голови районної ради Олексієм Місюрою.

«Завітавши до Зарічного, хочу в першу чергу вислухати кожного, почути наболілі питання, що виникли у роботі, та житті мешканців Зарічненщини, а не просто відбути чергу у графіку», — одразу заявив Валерій Петрович. 

Тож розмова не забарилася.

Першою виступила голова Кухітсько-Вільської сільської ради Людмила Черенко. Вона зауважила, що відділення поліції розташоване надто далеко від її селища, тож у разі виклику слідчо-оперативної групи на подію чи дільничного на сімейну сварку доводиться чекати надто довго, що може призвести до непередбачуваних наслідків.
Полковник поліції цю проблему вирішив миттєво:
 

«Будемо ініціювати відкриття поліцейської станції із забезпеченням транспортними засобами, — повідомив Валерій Самчук. — Вам лише потрібно відшукати приміщення, аби наші працівники поліції могли там достойно нести службу».
 

Крім того, не менш важливим стало питання щодо підпільних торгових точок у приватних будинках, зокрема із продажу самогону. Тому, аби припинити діяльність таких точок, вирішили провести відпрацювання території району.

Також Нобельський сільський голова схвально відгукнулась щодо роботи оперативного штабу, працівники якого несуть службу у протидії незаконному видобутку бурштину.

Після цього Валерій Самчук спільно з радником начальника ГУНП Людвігом Файтом та уповноваженою Голови Національної поліції з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності на Рівненщині Надією Берлінець провели зустріч з особовим складом відділення поліції.

Саме Берлінець, яка провела перевірку у підрозділі, під час зустрічі звернула увагу поліцейських на дотримання трьох основних вимог при затриманні людини.
 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень