В Рівненської поліції відтепер є «спецназ»

Сьогодні в Рівненській поліції офіційно вручали ліцензії бійцям нової структури «КОРД»

Для служби у силовій поліцейській структурі - «Корпусі оперативно-раптової дії» (КОРД) – 17 спецпризначенців обрали зі 100 претендентів. Підготовка тривала близько 4 місяців. До складу нового корпусу увійшли колишні працівники міліції, нові працівники поліції та навіть один патрульний. Оскільки завдання, що виконуватимуть КОРДівці, часто супроводжуватимуться небезпекою, вони не тільки приховують свої прізвища, а й обличчя.

Між тим, підготовка бійців складалася з декількох етапів. Її метою було виховання дійсно сильних та стійких спецпризначенців. Детальніше розповідає в.о. начальника управління «КОРД» Сергій:

Перший етап був - це психологічна, фізична та вогнева підготовка. Подальший етап був в Києві. Запрошували на 5-денні курси виживання, де спали по 2 години в добу. Їхнє завдання було – максимальне виснаження, як фізичне, так і моральне. Дякувати Богу, пройшли всі.

Також КОРДівцям керівництво Нацполіції виділило автомобіль «Volkswagen Transporter».

Базуватимуться силовики в Рівненській області, втім, завдання виконуватимуть і в інших областях, і навіть в зоні АТО. Як зазначив Сергій, повноцінно функціонувати «КОРД» почне з наступного понеділка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень