На Рівненщині обікрали чотири церкви за одну ніч (ФОТО)

Поліцейські розшукують зловмисників, які в ніч на 11 жовтня проникли в чотири церкви різних патріархатів у Березному та в селах Моквин, Кам’янка і Щекичин. Крадіїв «цікавили» лише гроші, інші цінності з храмів не зникли

Близько 8 години ранку надійшли повідомлення від священиків трьох церков різних патріархатів про проникнення всередину храмів невідомих осіб, які викрали звідти гроші.

Поліція встановила, що в Свято-Покровському храмі Березного викрали тисячу гривень, у церкві села Моквин —  сейф з грошима в сумі близько шести тисяч гривень, а у селі Кам’янка зафіксували лише проникнення.



В аналогічний спосіб проникли і до Свято-Михайлівської церкви села Кам’янка.

Крім того, сьогодні о пів на восьму ранку до Корецького відділення поліції повідомили про пошкодження вхідних дверей Свято-Михайлівського храму в селі Щекичин. Поліцейські встановили, що з церкви нічого викрадено не було.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень