У Вараші поліцейський постраждав від рук підсудного

П’ятеро підсудних на черговому засіданні суду відмовилися проходити за металеве огородження. У результаті інциденту один із зловмисників ударив поліцейського

На лаві підсудних чоловіки опинилися за скоєний зухвалий розбійний напад на родину із села Журавлине Володимирецького району у січні цьогоріч.

Підсудні, яких поліцейські доставили у залу Варашського міського суду, відмовилися проходити за стаціонарне металеве загородження. Посилаючись на Європейську конвенцію з прав людини, мотивували свій протест тим, що у приміщенні суду має бути облаштована скляна перегородка для підсудних. Зловмисники, які є жителями Кіровограду, погрожували нанести собі тілесні ушкодження, якщо до них будуть застосовуватися заходи фізичного впливу. У результаті один із них ударив головою в обличчя поліцейського відділу конвоювання.

На місце події прибула група спецпризначенців. Правоохоронцям вдалося припинити непокору законним вимогам працівників поліції, а судді — провести засідання.

Поліцейський отримав незначні тілесні ушкодження. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень