На Рівненщині в матері загиблого воїна викрали орден

До поліції звернулася 44-річна жінка - 25 вересня невідомі особи викрали з її будинку орден сина «За мужність» ІІІ ступеня, яким його нагородили посмертно

Трапилася подія в Гощанському районі. Викрали орден загиблого в АТО Дмитра Козачонка. Детальніше про це прес-офіцер поліції Ольга Олійник:

Хлопцю було всього 20 років, коли він загинув, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Це сталося 7 травня 2015 року в результаті мінометного обстрілу бойовиками позицій бригади на оборонних рубежах біля селища Луганське Донецької області.

На місце крадіжки особисто виїхав начальник обласного управління поліції Сергій Князєв. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень