Двоє рівнян позбавляли телефонного зв'язку мешканців п'яти районів області (ФОТО)

Від них потерпали мешканці Здолбунівського, Рівненського, Сарненського, Острозького та Гощанського районів

23-річний та 26-річний мешканці міста Здолбунів обкрадали автоматичні телефонні станції. Робили це протягом двох місяців і лише у сільській місцевості. Вони виймали з АТС телефонне обладнання, яке містить у собі дорогоцінні метали.

Попалися після останньої крадіжки у селі Миротин Здолбунівського району, про яку повідомлення  у поліцію надійшло 21 вересня. Побувавши на місці злочину, поліцейські встановили, що у приміщення злодії потрапили, пошкодивши вхідні двері і вікно. Також з'ясувалося, що з АТС зникли телефонні плати.

Поліція вийшла на слід злочинців і провела в помешканні одного з них - 26-річного - обшук. Тут зберігалися викрадені телефонні плати, а також кусачки, якими перекушували замки та грати. Оскільки, щоб скоїти крадіжки, злодії пересувалися автомобілем «Opel Rekord», цей транспортний засіб у них вилучили.

До речі, як з'ясували слідчі, ці здолбунівчани спеціалізувалися не лише на обкраданні телефонних станцій. Вони на початку вересня також пограбували два магазини в Острозі. Винесли звідти електроінструменти, запчастини до автомобілів, акумуляторні батареї та інші речі.

Обох молодиків уже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки та за збут і зберігання наркотиків. Навіть цього року їх уже судили і вони отримали умовний термін покарання.

Нині чоловіки перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі готують клопотання для обрання їм міри запобіжного заходу.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень