Двоє рівнян позбавляли телефонного зв'язку мешканців п'яти районів області (ФОТО)

Від них потерпали мешканці Здолбунівського, Рівненського, Сарненського, Острозького та Гощанського районів

23-річний та 26-річний мешканці міста Здолбунів обкрадали автоматичні телефонні станції. Робили це протягом двох місяців і лише у сільській місцевості. Вони виймали з АТС телефонне обладнання, яке містить у собі дорогоцінні метали.

Попалися після останньої крадіжки у селі Миротин Здолбунівського району, про яку повідомлення  у поліцію надійшло 21 вересня. Побувавши на місці злочину, поліцейські встановили, що у приміщення злодії потрапили, пошкодивши вхідні двері і вікно. Також з'ясувалося, що з АТС зникли телефонні плати.

Поліція вийшла на слід злочинців і провела в помешканні одного з них - 26-річного - обшук. Тут зберігалися викрадені телефонні плати, а також кусачки, якими перекушували замки та грати. Оскільки, щоб скоїти крадіжки, злодії пересувалися автомобілем «Opel Rekord», цей транспортний засіб у них вилучили.

До речі, як з'ясували слідчі, ці здолбунівчани спеціалізувалися не лише на обкраданні телефонних станцій. Вони на початку вересня також пограбували два магазини в Острозі. Винесли звідти електроінструменти, запчастини до автомобілів, акумуляторні батареї та інші речі.

Обох молодиків уже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки та за збут і зберігання наркотиків. Навіть цього року їх уже судили і вони отримали умовний термін покарання.

Нині чоловіки перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі готують клопотання для обрання їм міри запобіжного заходу.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень