У Рівному «на гарячому» затримали квартирних крадіїв (ФОТО)

Мешканці будинку на вулиці Князя Острозького вчора, близько 21:00, побачили у під’їзді підозрілих осіб, які, за їх словами, намагались винести чужі речі. Тож рівняни викликали патрульну поліцію:

- Прибувши на місце, патрульні побачили побутову техніку, яка була розкидана по коридору та на підвіконні. Як з`ясувалось, вона належала мешканцю однієї з квартир будинку. Сусіди зателефонували йому, і він одразу приїхав та підтвердив, що це дійсно його речі.

На місці злочину затримано двох підозрілих осіб, що, зі слів свідків, виносили речі, - йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції. Ними виявилися 30-річний рівнянин та 27-річний мешканець села Городище. Їх патрульні передали слідчим.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень